SOYA VA MAKKAJO‘HORINI BIRGALIKDA YETISHTIRISHNING AFZALLIKLARINI TAHLILI VA SAMARADORLIGI - M.D. Boltayeva (Journal Park Publishing, 2022)
Ushbu maqolada, soya va makkajo’xori o’simlikini birgalikda yetishtirishning xalq ho’jaligidagi ahamiyati va avzalliklari haqida malumotlar berilgan. Soya va makkajo’xori o’simliklari birgalikda yetishtirish orqali fermer ho’jalikdagi chorva mollari uchun ozuqa moddalari ko’p bo’lgan maxsulotlar olishimiz mumkinligi haqida malumotlar keltirilgan.
Keywords: soya, makkajo’xori, yashil massa, vegitatsiya davri.