BOJXONA ORGANLARIDA PROFAYLING XIZMATINING SHAXSLARARO MUNOSABATLARDA TUTGAN O’RNI - Fayzullayevа Xurshida Erkin qizi (The Conference Hub, 2025)
Odatda chegara nazorati va xavfsizlik choralari bilan bog'liq bo'lgan bojxona profaylingi o'z ta'sirini shaxslararo munosabatlar sohasiga kengaytiradi. Ushbu maqola bojxona profaylingi va shaxslararo dinamika o'rtasidagi murakkab munosabatlarni o'rganadi, profillash amaliyoti ishonch, aloqa va ijtimoiy o'zaro munosabatlarga qanday ta'sir qilishini o'rganadi. Bojxona profili va shaxslararo munosabatlarning kesishishini o'rganib, ushbu tadqiqot shaxsiy o'zaro munosabatlarda profayling usullarini qo'llashning murakkabliklari va oqibatlarini yoritib beradi.
Keywords: Bojxonada profayling, shaxslararo munosabatlar, ishonch, aloqa, ijtimoiy dinamika