MODERN METHODS OF ACTIVITIES OF A LEADER IN A FOLK INSTRUMENT ORCHESTRA AND THEIR ANALYSIS - Ахмедова Нозимахон Норматжон кизи (Innovate Conferences, 2026)
Maqolada xalq cholg‘ulari orkestrida rahbarlik faoliyatining zamonaviy metodlari, ularni amalga oshirish usullari va samaradorligini oshirish yo‘llari batafsil tahlil qilinadi. Shu bilan birga rahbarlik metodlarining ijodiy jarayon, musiqiy ta’lim va pedagogik psixologiyaga ta’siri o‘rganiladi. Tadqiqot ilmiy nazariyalar, amaliy tajribalar va zamonaviy tadqiqotlar asosida shakllantirilgan bo‘lib, o‘quvchi va tadqiqotchilar uchun foydali bo‘ladi.