СӨЗДІК - РУХАНИ ҚҰНДЫЛЫҚ - Гулжан Анарбекова (Journal Park Publishing, 2023)
Сөздік - бiр тiлдегі лексикалық бірліктер жиынтығы ғана емес, ол өзінің мақсаты мен арналған адресатына байланысты бiрнеше қызмет атқарады.
Keywords: сөздік қор, тіларалық қатынас, лексикография, лексикалық бірліктер, терминология.