O‘Quvchilarni Ma’naviy-Axloqiy Shakllantirishda O‘Zbek Xalq Qo‘Shiqlari Ahamiyati - Usmonov Azizbek Azamatovich; Nurullayev Farrux Gaybulloyevich (Academia One Publishing, 2023)
Ushbu maqolada ơzbek xalq qơshiqlarining yosh avlodni komil inson qilib tarbiyalashidagi ơrni va ma’naviy-axloqiy shakllantirishi haqida bayon etilgan. Xalq qo’shiqlari inson hissiyotiga kuchli ta'sir eta olish xususiyatiga ega bơlib, axloqiy tarbiyaning muhim manbaidir
Keywords: xalq qo’shiqlari; submadaniyat; musiqa