On the question of the spiritual development of youth - A.Abdullazizov c.s.s (Periodica Journal, 2025)
Ушбу мақолада ёшларнинг маънавиятига бевосита алоқадор бўлган маънавий - маърифий ишлар самарадорлигини ошириш бўйича қўшимча чора тадбирлар тўғрисидаги қарор асосида келиб чиқадиган вазифалар тахлил қилишга харакат қилинган
Keywords: маънавият; глобаллашув; ижтимоий ўзгаришлар