O ‘QUVCHILARNI SPORT MUSOBAQALARIGA PSIXOLOGIK TAYYORLASH - Xalmatova Nasiba Bozorboyevna (The Conference Hub, 2025)
Sport faoliyatining turli bosqichlarida motivlar dinamikasining rivojlanishi, sport bilan shug‘ullanishning dastlabki bosqichida sportchini jismoniy mashqlar qilishga be’vosita motivlar ta’sir qilishi, umumiy jismoniy harakatlarni bajarishi, sportchining psixologik tayyorgarligi.
Keywords: Sport, motiv, dinamika, harakat, psixologiya,faoliyat, musobaqa.