Fazoda Optimal Kvadratur Formula Xatolik Funksionali Normasi - D. Mahkamova (Periodica Journal, 2022)
Maqolada, Radon, Furye almashtirishlari va orqaga proyeksiya formulasidan foydalanish va fazoda optimal kvadratur formula xatolik funksionali normasi haqida so’z yuritildi. Furye almashtirishlari fan va texnikada, xususan, kompyuter tomografiyasi (KT) muammolarida keng qo'llaniladi.
Keywords: almashtirishlari; kompyuter tomografiyasi; Radon almashtirishi