БОШЛАҒИЧ СИНФ ӮҚИТУВЧИЛАРИНИ ИЛҒОР ПЕДАГОГИК ТАЖРИБА МАКТАБЛАРИ ФАОЛИЯТИНИ ЎРГАНИШ - Каримжонов А. (Journal Park Publishing, 2023)
Мақолада ӯқув муассасаларда бошланғич таълимни ривожлантиришда илғор педагогик тажриба мактаблари фаолиятини ўрганишнинг мазмун ва моҳияти, уларнинг ҳолати ва такомиллаштириш усуллари кӯрсатилган
Keywords: Илғор, педагогик тажриба, расмиятчилик, ҳудудлар, таҳлил қилиш, чуқур ӯрганиш, тажриба-синов, шакл ва усуллар, малакалар, ишбилармон, туман-шаҳар, етакчилар, дастур, режалаштириш, фаолият.