КУРАШЧИЛАРНИНГ ТЕЗКОР - КУЧ СИФАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ УЧУН АЙЛАНМА МАШҒУЛОТ ВОСИТАЛАРИ - Боймурадов Исматилла Хасанович (Journal Park Publishing, 2022)
Малакали курашчиларнинг мусобақа фаолияти таҳлилидан олинган натижалар машғулот жараёнини режалаштиришга янгидан ёндашишга имкон яратади. Яъни мусобақа даврининг маълум бир босқичларида қўлланиладиган тайёргарлик воситалари йўналиши ва ҳажмини қайта кўриб чиқишга ёрдам беради.
Keywords: Кураш, базавий тайёргарлик, мусобақа, машғулот жараёни.