CHET TILI DARSLARIDA OG’ZAKI NUTQNI RIVOJLANTIRISH: CHET TILIDA NUTQNI RIVOJLANTIRISHGA QARATILGAN MASHG’ULOTLAR - Shabnam Juraboevna Israilova (Journal Park Publishing, 2023)
Bugungi kunda chet tilida so’zlashuv ko’nikmasini shakllantirishtirish chet tili o’qitish metodikasi sohasidagi eng dolzarb muammolardan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada chet tilida so’zlashuv ko’nikmasini shakllantirishga oid bir necha samarali usullari keltirib o’tiladi.
Keywords: gapirish ko’nikmasi, og’zaki nutq, mashg’ulot,nutqiy faoliyat, hikoya, rol ijro etish, muhokamalar, aqliy hujum, intervyu, yangiliklar.