Matematika Darslarida Interfaol Metodlarning Ahamiyati - Ibragimova Nilufar Ibadulla qizi (Academia One Publishing, 2024)
Ushbu maqolada interfaol metodlarga bo’lgan ehtiyoj, uning dolzarbligi, interfaol matematika darslarini tashkil qilishda samarali bo’lgan metodlar, ularning olib borilishi va ahamiyati haqida so’z borgan.
Keywords: В данной статье; говорится; интерактивных