Халқаро савдони соддалаштиришда ЖСТ битим ва келишувларининг роли ва аҳамияти - Божхона институти (Academia One Publishing, 2024)
Мақолада Ўзбекистон Республикасининг Жаҳон Савдо Ташкилотига аъзо бўлиш жараёнининг давлатимиз учун нақадар муҳимлиги ҳамда бу борада ушбу ташкилотнинг халқаро савдони тартибга солувчи битим ва келишувларининг аҳамияти ҳамда ушбу халқаро нормаларни миллий қонунчиликка имплементацияси масалалари кенг ёритилган.
Keywords: Халқаро савдони соддалаштириш; Жаҳон Савдо Ташкилоти; глобаллашув; божхона процедуралари