TO‘G‘RI CHIZIQ KESMASINI INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ORQALI DARSLARDA IJODIY FIKRLASH - Botirova Iqbolxon Sanjar qizi (The Conference Hub, 2025)
maqolada to‘g‘ri chiziq kesmasini chizish va ularni turli usullar bilan o‘qish hamda ularga innovatsion pedagogik texnologiyalar qo‘llash orqali ijodiy fikrlashishga undash, talabalarning chizma geometriyadan olayotgan bilim, ko‘nikmalarini tekshirish, dars jarayonida ularning faolligini oshirish maqsadida bilim berishda tavsiyalar berilgan.
Keywords: to‘g‘ri chiziq, chizma geometriya, fazo, shakl, tatbiq etish, uzluksizlik, samaradorlik, innovatsion pedagogik texnologiyalar, grafik savodxonlik.