PAVLONIYA-MO’JIZAVIY DARAXT - Axmadiyev N.M.; Dilfuza Tursunova Salimjon qizi (Journal Park Publishing, 2023)
Bugungi kunda pavloniya daraxti faqatgina manzarali daraxt bo’libgina qolmay, uning ko’plab xususiyatlari mavjud. Hozirda uning qismlaridan tibbiyot, texnika, sanoat va boshqa ko’plab tarmoqlarda foydalanish zarurati tobora ortib bormoqda.
Keywords: Pavloniya, gul, barg, ekstrakt, pigment, daraxt