Talabalarda Muhandislik Muhandislik Ijodkorligini Shakllantirishning Nazariy Asoslari - Eshquvvatov Ulug’bek Abdulla o’g’li (Academia One Publishing, 2025)
Maqolada texnik oliy ta'lim muassasalarida talabalarni muhandislik kasbiy faoliyatiga tayyorlashda ijodkorlik qobiliyatlarini rivojlantirishning tashkiliy metodik modeli ishlab chiqilgan va uning asosiy qoidalari mazmun – mohiyati yoritib berilgan
Keywords: aql; idrok