SCIENTIFIC-THEORETICAL PEDAGOGICAL FOUNDATIONS OF IMPROVING THE TECHNOLOGIES OF TEACHING ENGLISH IN THE DEVELOPMENT OF PROFESSIONAL COMPETENCIES OF STUDENTS IN THE VETERINARY DIRECTION - Kenjaboev Shokir Abdulkhalimovich (Western European Studies, 2024)
Ushbu maqola ingliz tilini o‘qitishda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish bo‘yicha tezkor samarali strategiyalarni aniqlashda shuningdek, ingliz tili asosida veterinariya talabalarining kasbiy mahoratlarini oshirish usullarini organishga bag‘ishlangan. Maqolada hozirgi kunda ta’lim jarayonnida veterinariya mutaxsisiligi talabalariga ingliz tili o‘qitishda pedtexnologiaylardan foydalanish va darslarning samarali natija berishi, Tarbiyalash insonni hayotga, yashashga, ta’lim olishga ijobiy tomondan tayyorlashdir.o‘qituvchining talabalarni qay darajada qiziqtira olishiga va ularni bilim olishga bo‘g‘liq masalalar ko‘rib chiqilgan.
Keywords: Veterinariya atamalar; innavatsiyon texnologiya; yondashuv ananaviy metod