Boshlang‘Ich Sinf O‘Quvchilarini Axloqiy Jihatdan Tarbiyalashda Milliy Urf-Odat Va Qadriyatlarning Ahamiyati - Zeripbayeva Kumushoy Jamoladdin qizi (Academia One, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini milliy urf-odat, an’ana va qadriyatlardan foydalangan holda axloqiy jihatdan tarbiyalashning dolzarbligi va tadqiqotning amalga oshirish yo‘llari xususida so‘z boradi
Keywords: Vatanparvarlik; milliylik; urf-odat