Plantago Major O‘Simligini Kasallantiruvchi Viruslar Va Ularning Xarakteristikasi - Fayziyev V.B.; Berdiqulova N.R. (Academia One Publishing, 2023)
Plantago major o‘simligini ham viruslar kasallantiradi. Bu viruslarning har biri o‘ziga xos kasallik alomatlarini keltirib chiqaradi. Plantago turkumiga mansub o‘simliklarning diyarli barchasini muhim dorivorlik xususiyati mavjud. Ushbu maqolada plantago major o‘simligini kasallantiruvchi viruslar va ularning xarakteristikasi haqida fikr yuritiladi.
Keywords: mozaika; virus kasalliklari; APlaV