HARAKATGA DOIR MASALA TURLARI VA ULARNI YECHISH USULLARI - Sultanov M. M. (Journal Park Publishing, 2023)
Harakatga doir masalalar matematika fanining asosiy qismlaridan biri hisoblanadi. Bu turdagi masalalar bolalarda boshlang‘ich maktab yoshidan boshlab o‘rgatila boshlanadi.
Keywords: harakat, masala, yechish, usul.