Kunduzi Va Tunda Amaliy O‘Q Otish Mashg‘Ulotlarini Tashkillashtirish Va O‘Tkazish Uslubi - Maxamadiyev (Academia One Publishing, 2025)
Ushbu maqolada amaliy o‘q otish mashg‘ulotlarini tashkillashtirish va o‘tkazish uslubi to‘g‘risida ma’lumot berilgan
Keywords: otish tayyorgarligi; jangovar tayyorgarlik tizimi; metodika