KOREYS TILIDA YORDAMCHI FE'LLAR TASNIFI - Sagatova Muhabbat Hasanovna (Journal Park Publishing, 2025)
Ushbu maqolada koreys tilida yordamchi fe’llar tasnifi va ularning grammatika tizimidagi o‘rni batafsil tahlil qilinadi. Maqolada yordamchi fe’llarning asosiy turlari, ularning sintaktik funksiyalari va semantik rolini ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, koreys tilidagi yordamchi fe’llarning asosiy xususiyatlari, ularning asosiy fe’llar bilan birikishi va ma’no nuanslari tadqiq etiladi.
Keywords: Koreys tili, semantika, fe’l, yordamchi fe’llar, fe’l tasnifi, tilshunoslik