O’rta Osiyio Xonliklari Davrida Tibbiyot Fanining Ahvoli (Buxoro Misolida) - Haqberdiyev R. Sh (Academia One, 2024)
O‘zbekiston hududida tibbiyot fani rivojlanishining xonliklar davridagi bosqichlari, holati, shuningdek, u bilan bog’liq bo‘lgan tarixiy-madaniy jarayonlar manbalar asosida tahlil etilgan
Keywords: Risola; Muqaddima; hujra; diyeta