Umumiy O‘Rta Va Oliy Ta’limda “Media Ta’lim Va Media Kompetensiya” Tushunchalari Tahlili: Nazariya Va Istiqbol - Umarov Azizbek Vаxobovich (Periodica Journal, 2022)
Maqolada "Media ta’lim va media kompetensiyasi"ning asosiy qoidalari muhokama qilinadi va maktab o‘qituvchilari va oliy o‘quv yurtlari o‘qituvchilari bilan ishlashda ushbu innavatsion texnologiyani dolzarbligi muxakama qilinadi. Muallif keyingi istiqbollarni va media-ta’limni rivojlantirish, sintetik modelning mazmunli qoidalari kattalar auditoriyasining media kompetensiyasini rivojlantirishni tahlil qiladi..
Keywords: Media ta’limi; media kompetensiyasi; media kompetensiyasini