TIJORAT BANKLARIDA STRATEGIK BANK BOSHQARUVI METODOLOGIYASI - Akbarov Musabek Asqarali o’g’li (Journal Park Publishing, 2022)
maqolada tijorat banklari faoliyatini uzoq muddatli istiqbolda rivojlantirish strategiyasini ishlab chiqishdagi mavjud muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha amalga oshirilgan ilmiy tadqiqotlar ifodalangan.
Keywords: Tijorat banki, boshqaruv tuzilmasi, bank strategiyasi, strategiyaning tarkibiy elementlari, missiya, strategik ustuvorliklar.