ТАЛАБАЛАРНИ МУСТАҚИЛ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ ТАЙЁРГАРЛИГИГА ЎНАЛТИРИШ - Мирахмедов Фатхулла (Journals Park Publishing, 2022)
Ушбу мақолада талаба ёшларни жисмоний тарбия ва спорт машғулотларига ўз-ўзини жалб қилишнинг замонавий усуллари очиб берилган. Спорт машғулотларига йўналтирилган талабаларнинг ўз-ўзини иш билан таъминлаш бўйича турли илмий-методик маълумотлар тавсия етилади.
Keywords: жамият, маданият, жисмоний маданият, спорт, соғлиқни сақлаш, жисмоний ривожланиш, мотор фаолияти.