Abul Hussein Al-Quduri - Protector Of Hanafi Fiqh - Нодирбек Кабилович Турабоев, (Periodica Journal, 2022)
Фиқҳий мазҳаблар шаклланаётган даврдан то ҳозирга қадар улар ўртасида ўзларининг асосли эканлиги борасида баҳслар бўлиб келган. Бу икки ҳил кўрининишда бўлган. Турли мазҳаб олимлари юзма-юз қилган амалий мунозаралари ва китобларда бир-бирининг фатволарига ёзма, яъни, назарий раддиялар кўринишидадир. Мақолада тилга олинган алломанинг ҳам амалий, ҳам назарий услуб билан баҳслар қилиб юқори натижалар қилганлиги ёритилган.
Keywords: кўрининишда; даврдан; эканлиги; ёритилган