PSIXOLINGVISTIKADA MA’NO VA MAZMUN MUAMMOLARI - Boboyev Yusuf Beknazarovich (American Journals, 2022)
Ushbu maqola psixolingvistikada til va so‘z ma’nosi, komponent tahlil, so‘z ma’nosining semantik komponentlarga bo‘linishi haqida so‘z yuritiladi.
Keywords: Ma’no, psixolingvistika, aspekt, denototiv tahlil, component tahlil, termin.