WHAT ARE THE PRINCIPLES OF LANGUAGE LEARNING FOR YOUNG AND OLD STUDENTS - Karimova Sevarabonu Nusratovna (Western European Studies, 2025)
Til o'rganish psixologiyasi, insonning tilni o'rganish jarayonini va bu jarayonda yuzaga keladigan psixologik omillarni o'rganadi. Yosh va katta yoshdagi o'quvchilar o'rtasidagi farqlar, ularning til o'rganishidagi xususiyatlar va uslublari, o'ziga xos jihatlari bilan ajralib turadi. Ushbu maqolada yosh va katta yoshdagi o'quvchilarning til o'rganish jarayonidagi psixologik xususiyatlari haqida ma'lumotlar berilgan
Keywords: ingliz tili; til o'rganish; interaktiv metodlar