UNIONPAY TOʻLOV TIZIMI KARTASINING ISTIQBOLLARI - Оʼrinоv Kоmiljоn Tоlibjоn оʼgʻli (American Journals Publishing, 2022)
Ushbu maqolada toʻlov tizimida kartalarning xususiyatlari, Visa va MasterCard kartalarini oʻrnini egallay oluvchi Xitoy toʻlov tizimi, UnionPay kartalari tijorat banklardan emmisiya qilinishi haqida koʻrib chiqilgan.
Keywords: Xitoy toʻlov tizimi; UnionPay; Uzcard