Globallashuv Davrida Huquqiy Munosabat Va Huquqiy Muomalaning O‘Rni - Nadira Julanovna Kunisheva (Open Academia, 2023)
maqolada globallashuv davrida huquqiy munosabat va huquqiy muomalaning o‘rni haqida gap borgan
Keywords: madaniyat; munosabat; falsafa