HAYKALTAROSHLIK MASHGʻULOTLARIDA TALABALARNI FAZOVIY FIKIRLASHI KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH - Abdirasilov Sunnatullo Fayzullayevich; Ruziyev Nuriddin Muxamadaliyevich (Journals Park Publishing, 2022)
Ushbu maqolada haykaltaroshlik mashg’ulotlari jarayonida talabalarning fazoviy tasavvurini rivojlantirish uchun zarur bo’lgan ko nikma malaka va o ziga xos texnologiyalar, kompyuter grafikasining unga oid jihatlari ifodalangan. Umuman olganda amaliy haykaltaroshlik sohasida fazoviy tasavvurlarning ahamiyati kattadir.
Keywords: tasviriy san at, haykaltaroshlik, fazoviy tasavvur, haykaltaroshlik mashg ulotlarai, umumiy ta lim, muhandislik.