Дистанционное Обучение В УчебноОбразовательном Процессе - Зокирова Д. Э (Academia One, 2024)
Ушбу мақолада масофавий таълим қамровининг жаҳон миқёсида кенгайиб бораётганлиги ҳақида сўз боради
Keywords: масофавий таьлим; интерфаол; ахборот технологиялари,интернет