Туризм В Узбекистане Развитие Сферы И Новые Направления Туризма - Xalilova Xurshida Teshayevna (Periodica Journal, 2024)
Mazkur maqolada bugungi kunda O’zbekistonda turizm sohasining istiqbollari hamda yurtimizga tashrif buyuradigan sayyohlarning yanada mazmunli madaniy hordiq olishlari uchun ochilayotgan yangi sayyohlik yo’nalishlari va ularning mazmuni haqida so’z borgan.
Keywords: turizm, madaniy hordiq; turistik