QORAQALPOG`ISTON SHAROITIDA PIYOZ EKISH MUDDATI VA USULLARI - X.Matiyakubov; Magistr: D. Hayitboyev (Journal Park Publishing, 2023)
Qoraqalpog`istonda piyozning axamiyati, vazifasi va ekish usullarini o`rganish hamda piyozning xosildorligini oshirish.
Keywords: Piyozni ekishning turli xil muddatlarini o`rganish, ko`chatlab ekish va urug`dan ekishning ahamiyati.