Jahon iqtisodiyotining O'zbekiston mehnat bozoriga ta'siri - G'afurova Azizaxon Anvarjon qizi (Academia One Publishing, 2024)
Ushbu maqolada jahon bozori, uning mehnat bozoriga hamda unga ta'siri, jahon iqtisodiyoti va xalqaro iqtisodiy munosabatlar to'g'risida so'z yuritildi
Keywords: Jahon bozori; mehnat bozori; iqtisodiyoti; xalqaro munosabatlar