Tarix Fani Darslarini Sifatli Tashkil Etishning Zamonaviy Metodlari - Biybalayev Islombek Abdunazarovich (Periodica Journal, 2024)
Ushbu maqolada bir qancha milliy va xorijiy adabiyotlarni tahlil etish orqali tarixiy fani darslarini qanday qilib yanada samarali tashkil qilish mumkinligini muhokama qilinadi. Tarix fani ta’limning barcha bosqichlarida o‘z o‘rniga ega bo‘lgan mustaqil ijtimoiy fan sifatida barkamol avlodni tarbiyalashda muhim ahamiyatga ega hisoblanadi. This article discusses how to organize historical education more effectively by analyzing national and foreign literature. History as an independent social science, which has its place in all stages of education, is considered important in educating a harmoniously developed generation
Keywords: Samarali O‘Qitish; Tarixni O‘Qitish; Tarixni Samarali O‘Qitish