TASVIRIY SAN'AT DARSLARINI TASHKIL QILISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Lazizaxon Haydaraliyeva Xamdamjon qizi (The Conference Hub, 2025)
Tasviriy san’at darslarini tashkil qilishda o’quvchilarni yosh, bilim va saviya bo’yicha kategoriyalashtirib darslarni tashkil qilish va interfaol metodlardan foydalangan o’qituvchi shaxsiga qo’yiladigan talablarni to’laqonli bajarishda innovatsion yondashishning o’ziga xos tomonlari.
Keywords: Kadrlar tayyorlash milliy dasturi, metodologiya, metodika, pedagogik texnologiya, inter