Ikki O’zgaruvchili Funksiyalarning Aniqlanish Sohasini Topishda Geogebra Va Desmos Amaliy Dasturlarining Imkoniyatlari - Usmonov Baxtiyor Zoxirovich; Alimardonov Isroil Dilmurod o’gli; Atenov Jandarbek Dayrabay o’g’li (Academia One Publishing, 2023)
Ushbu maqolada ikki o’zgaruvchili funksiyalarning aniqlanish sohasini topishda Geogebra va Demos amali dasturlarining imkoniyatlari va qulayliklari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Geogebra va Demos amali dasturlari yordamida misollar yechib ko’rsatilgan. Zamonaviy axborot texnologiyalari vositalaridan maqsadli foydalanish xususiyatlari keltirilgan.
Keywords: axborot texnologiyalari; amaliy dastur; Geogebra