VIRTUAL OLAMDA YOSHLARDA AXLOQIY IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISHGA QARATILGAN FAOLIYATNI TASHKIL ETISH - Oripov Jamshid Yaxshiboyevich (The Conference Hub, 2025)
Mazkur maqolada muallif virtual makonda yoshlarda axloqiy immunitetni shakllantirishga qaratilgan faoliyatni tashkil etishning muhim jihatlariborasida o‘zining xulosa va takliflarini nazariy asosda yoritib bergan.
Keywords: Virtual makon, axborot xuruji, raqamli texnologiyalar, kompetentlik, zamonaviy axborot komunikatsion vositalar, integratsiya.