CHET TILI O’QITISHDAGI MUAMMOLAR - Egamberdiev Farhod Botirovich (Journal Park Publishing, 2024)
Ushbu maqolada chet tillarini o'qitish jarayonida yuzaga keladigan muammolar va ularning yechimlari haqida so'z boradi. Tadqiqot usullari sifatida adabiyotlar tahlili va o'qituvchilar bilan suhbatlar o'tkazildi. Natijalar shuni ko'rsatadiki, chet tillarini o'qitishda motivatsiya, o'quv materiallarining yetishmasligi, malakali o'qituvchilar yetishmasligi va til muhitining yo'qligi kabi muammolar mavjud. Maqolada ushbu muammolarni hal qilish uchun tavsiyalar berilgan, jumladan, zamonaviy texnologiyalardan foydalanish, madaniyatlararo muloqotni rivojlantirish va til muhitini yaratish. Xulosada chet tillarini o'qitish samaradorligini oshirish uchun tizimli yondashuv zarurligi ta'kidlanadi.
Keywords: chet tili, o'qitish, muammolar, yechimlar, motivatsiya, o'quv materiallari, malakali o'qituvchilar, til muhiti.