GROWTH AND DEVELOPMENT OF SORGHUM VARIETIES IN SOIL-CLIMATE CONDITIONS OF KHOREZM - D.R.Annamuratova; Z.Z.Rakhimberganova (Web of Journals Publishing, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm tuproq-iqlim sharoitida jo’xori turli navlarining rivojlanish va o’sish jarayonlari davrlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.
Keywords: jo’xori, o’sish, rivojlanish, maysalash, ro’vaklash, gullash, pishish, vegetatsiya davri.