Favqulodda vaziyatlarning oldini olish va bartaraf etish bo`yicha interfaol usullar - Qo‘chqarov Ilhomjon Abdubasirovich (Academia One, 2024)
Ushbu maqola favqulodda vaziyatlarning oldini olish va bartaraf etishning interaktiv usullarini o'rganadi. U turli xil yondashuvlarni, shu jumladan texnologik yutuqlarni, jamoatchilikni jalb qilishni va o'quv dasturlarini o'rganadi. Keng qamrovli tahlil orqali ushbu usullarning favqulodda vaziyatlarni yumshatish va umumiy xavfsizlikni oshirishda samaradorligini ta'kidlaydi
Keywords: Favqulodda vaziyatlar; oldini olish; bartaraf etish; interfaol usullar