BOLALARDA UCHRAYDIGAN SKOLIOZ, KIFOZ VA LORDOZ KASALLIKLARINING KELIB CHIQISH SABABLARI VA ULARNI DAVOLASH - Musaaxmatova Saidabonu Alisher qizi (Journal Park Publishing, 2025)
Ushbu maqolada bolalarda uchraydigan kifoz, lordoz va skolioz kasalliklarini kelib chiqishi va ularni davolash haqida fikr yuritilgan.
Keywords: Bolalar, lordoz, kifoz, skolioz, sabab, davolash, kasallik.