TA’LIM MENEJMENTI TA’LIM MUASSASASI RAHBARLARINING BOSHQARUV KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Ismoil Ne‘matovich Buxorov (Journal Park Publishing, 2023)
Bu maqola ta'lim menejmenti va ta'lim muassasasi rahbarlari uchun boshqaruv kompetensiyasini rivojlantirishning muhimligini yoritadi. Bu, ta'lim muassasalarida ta'lim tizimining boshqarilishi va rivojlanishi bilan bog'liq muammolarni yechish uchun nazariy va amaliy masalalar haqida yozilgan maqoladir. Maqolada rahbarlar uchun kerakli qobiliyatlar va bilimlar haqida ko'proq tafsilotlar keltirilgan va bu bilimlar o'quv jarayonini yaxshilashda va o'quv yurtida ta'lim sifatini oshirishda yordam berish maqsadi qo'yilgan.