Use Of Digital Platforms And Multimedia - Yoziyeva Umida Lutfullayevna (Periodica Journal, 2025)
Raqamli platformalar va multimedia vositalaridan foydalanish hozirgi zamonaviy ta’lim tizimining eng dolzarb yo‘nalishlaridan biri hisoblanadi. Bugungi globallashuv va texnologik taraqqiyot sharoitida insoniyat uchun raqamli texnologiyalar kundalik faoliyatning ajralmas qismiga aylandi. Ta’lim jarayonida samaradorlik va innovatsion yondashuvlarni ta’minlashda raqamli platformalar va multimedia vositalari muhim ahamiyat kasb etmoqda. Aynan raqamli texnologiyalar, zamonaviy o‘quv jarayonini yangi bosqichga olib chiqish, o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi bilim almashinuvini osonlashtirish hamda ta’lim sifatini oshirish uchun keng imkoniyatlar yaratadi.
Keywords: аллергия; аллергошкола; дети