Nodavlat tibbiyot muassasalari muammolarini boshqarish - Kamolov Jasur Ulug’bekovich (Euro Asian Journal Publishing, 2023)
Bu maqolada nodavlat tibbiyot tashkilotlari rivojlanishi, analizi bayon etilgan
Keywords: tibbiyot; muassasa; majburiy