GLOBAL AXBOROTLASHUV SHAROITIDA BULUTLI TEXNOLOGIYALAR MUHITIGA O‘QUVCHILARNI MOSLASHTIRISH OMILLARI VA YO‘LLARI - Haydarova Safiya; Nurmatov Sardor Siddiqovich (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu maqolada global axborotlashuv sharoitida bulutli texnologiyalar muhitiga o‘quvchilarni moslashtirish omillari va yo‘llari haqida bayon qilingan.
Keywords: global axborotlashuv, bulutli texnologiyalar, o‘qitish metodi, masofaviy o‘qitish, IP, Smart Boards, interaktiv display, virtuаl stendlаr.