Boshlang’ich sinf o‘quvchilariga “ Tarbiya ” fanini o‘qitishning zarurati. - Usmonova Nargiza Raximjonovna (Periodica Journal, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o‘quvchilariga “Tarbiya” fanini o‘qitishning zarurati haqida fikr va mulohazalar keltirib o‘tilgan
Keywords: maktab; o’qitish; psixika