Maktabgacha Va Boshlang’ich Talimda Interfaol Metodlarning O’rni - Rustambekova Nigora Abduganisovna (Periodica Journal, 2022)
bu maqola orqali o’qituvchilar maktabgacha va boshlang’ich ta’limda interfaol metodlarni qanday qo’llanilishi va ularni qanday tashkillash haqida ma’lumot oladilar.
Keywords: interfaol metod; “Suhbat”; “Klaster”; o‘qitish